Επίσημα υποψήφιος ο Γιάννης Σακκελαρίου

Αργά το βράδυ της Παρασκευής εξέδωσε επιστολή μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι αποφάσισε μετά από προτροπή συνδημοτών να ηγηθεί ενός σύγχρονου Δημοτικού Συνδυασμού στις εκλογές του 2019

Η επιστολή κοινοποιήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο «ΚΡΗΝΗ LIVE», παρουσιάζεται αποκλειστικά, περιγράφοντας τους στόχους του κ. Σακελλαρίου, διεκδικητή πλέον και επίσημα του Δήμου Φαρκαδόνας για την εκλογική μάχη του 2019.

Με την συγκεκριμένη επιστολή πλέον μπαίνει οριστικό τέλος στην σεναριολογία του τελευταίου μήνα, για τον αν θα είναι ή όχι υποψήφιος ο κ. Σακελλαρίου.

Aναλυτικά η επιστολή:

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση διαπιστώνω μια σχεδόν μαζική επιθυμία και προτροπή των συνδημοτών μου, να ασχοληθώ και πάλι με τα αυτοδιοικητικά του τόπου μας. Ανταποκρινόμενος σ’ αυτό το πανδημοτικό αίτημα αποφάσισα να ηγηθώ ενός σύγχρονου Δημοτικού Συνδυασμού, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, με στόχο την ισόνομη και ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου μας. Βασική μας αρχή είναι οι διαρκείς αγώνες, όχι μόνο για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας, αλλά κυρίως για την προώθηση αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που θα θέσουν φρένο στον δραματικό, οικονομικό μαρασμό και απογύμνωση του τόπου μας σε πολύτιμο παραγωγικό δυναμικό.»