Επιδημία κρίσης πανικού στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

panelladikes-eksetaseis.w l

Διαστάσεις επιδημίας φαίνεται να παίρνουν φέτος οι κρίσεις πανικού μαθητών που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Εξι υποψήφιοι στη Λάρισα

Σήμερα Παρασκευή, τρίτη μέρα των πανελλαδικών, μόνο στη Λάρισα έπαθαν κρίση 6 μαθητές, σύμφωνα με τις κλήσεις στο ΕΚΑΒ της πόλης, που κλήθηκε για να μεταφέρει τα παιδιά στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, χωρίς ευτυχώς να παρατηρηθεί κάτι σοβαρό με την υγεία τους.

Τέσσερις με κρίση πανικού στο Βόλο

Άλλες τέσσερις περιπτώσεις μαθητών που αισθάνθηκαν αδιαθεσία κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών καταγράφηκαν σήμερα και στο Βόλο, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Δύο μαθητές λιποθύμησαν στην Κρήτη

Συναγερμός σήμανε, σήμερα το πρωί και σε δύο σχολεία του νομού Ηρακλείου Κρήτης. Δύο μαθήτριες δεν άντεξαν την πίεση των πανελλήνιων και λιποθύμισαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια μαθητών και καθηγητών, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Οι καθηγητές ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Και στα δύο κορίτσια δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και σε Κέντρο Υγείας αντίστοιχα.

Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους και όπως διαπιστώθηκε το στρες των πανελληνίων εξετάσεων ήταν η αιτία της λιποθυμίας.

Και οι δύο δήλωσαν ότι επιθυμούν να επανεξεταστούν στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας τον Ιούνιο στην Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι πριν από δύο ημέρες άλλα δύο περιστατικά σημειώθηκαν στο Βόλο. Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και θα συμμετάσχουν στις επαναληπτικές εξετάσεις.

.