Επίδειξη δύναμης από τον Αβραμόπουλο στη Καλαμπάκα με την εκδήλωση «Οι γυναίκες στο προσκήνιο»

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στις αίθουσες του Grand Meteora Hotel στο Καστράκι, η πρώτη εκδήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Μετεώρων και επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης» Λευτέρη Αβραμόπουλου με θέμα «Οι γυναίκες στο προσκήνιο», στην πολιτική, στην κοινωνία, στο επιχειρείν, στην οικογένεια.

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος παρουσίασε μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό που κατέκλυσε ασφυκτικά την αίθουσα, τις σκέψεις του για το πρόβλημα των έμφυλων ανισοτήτων, για την ανάγκη οικοδόμησης μιας κοινωνίας ίσων ευκαιριών, με δικαιοσύνη και συμμετοχή για όλους. Επίσης για τον σημαντικό ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στο ζήτημα, αλλά και για τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να λάβει ως η επόμενη Δημοτική Αρχή του Δήμου Μετεώρων. Παράλληλα, γυναίκες, που πρωταγωνιστούν σε όλα τα πεδία δραστηριότητας, συνθέτουν το πάνελ και θα μοιραστούν μαζί μας τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις τους ως μάχιμες γυναίκες.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ως ομιλήτριες, η Αντιπεριφερειάρχης. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Τρικκαίων Σοφία Αλεστά, η hair stylist Μαρία Καρούτα και η φωτογράφος Εύη Ναστογιάννη.