Επιχείρηση καλλωπισμού της πόλης με ζωγραφική και γκράφιτι σε καφάο και τοίχους

Το νέο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιώργο Καταβούτα, επισκέφθηκαν σήμερα στο Δημαρχείο Τρικάλων η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Τρικαλινών ζωγράφων Γεωργία Ράγια και Απόστολος Βάκας, καθώς και τι μέλος του συλλόγου δημιουργών γκράφιτι Αλέξανδρος Κισκίνης.

Αντικείμενο της συνάντησης τους ήταν η κοινή συνεργασία και δράση για τον καλλωπισμό και την βελτίωση της εικόνας της πόλης, με την ζωγραφική και γκράφιτι από τα μέλη των δύο συλλόγων σε κεντρικά καφάο του ΟΤΕ που βρίσκονται κοντά σε πλατείες, παιδικές χαρές κλπ. Επίσης συμφωνήθηκε κάποιοι μεγάλοι δημόσιοι ή ιδιωτικοί τοίχοι να «στολιστούν» με όμορφες εικόνες με θέματα εικαστικού χαρακτήρα, Στόχος είναι να γίνουν τέτοιες δράσεις σε διάφορες περιοχές της πόλης (Βαρούσι, μανάβικα, παλιές αποθήκες ΟΣΕ κλπ.), με διαφορετικό θέμα σε κάθε περιοχή.

Επίσης στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε και να βρεθεί ένας στενός πεζόδρομος στο κέντρο της πόλης και να ζωγραφιστεί κατάλληλα από τα μέλη του συλλόγου Τρικαλινών ζωγράφων.

Όπως δήλωσε στο trikalaIN.gr o κ. Καταβούτας, προγραμματίζεται αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, στους δύο πρώτους μήνες του 2022, να γίνουν αρκετές τέτοιες δράσεις και εκδηλώσεις με ζωγραφική και γκράφιτι στην πόλη και τα χωριά.