Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται τα μέλη της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την σημερινή έλευση του πρώην Υπουργού και Τομεάρχη Υποδομών Νίκου Παππά στα Τρίκαλα, αλλά και την κεντρική πολιτική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα την Πέμπτη στη Λάρισα.
Επιδίωξη και φιλοδοξία των Τρικαλινών Συριζαίων είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία και των δύο ελεύσεων στη Θεσσαλία, με σκοπό να αντιστραφεί το κλίμα στην κοινή γνώμη υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια περίοδο που η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται ιδιαίτερα από την πανδημία, την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση.
Ο Νίκος Παππάς μάλιστα αποδεικνύεται ιδιαίτερα κινητικός, αφού καθίσει στο νομό Τρικάλων δύο συνεχόμενες ημέρες, κάνοντας περιοδείες και στα Τρίκαλα και στη Καλαμπάκα, όπου θα έχει συναντήσεις και επαφές με φορείς και πολίτες του νομού.
Αν μη τι άλλο, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι και κυρίως πως θα πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ να αναστρέψει το κλίμα και να κερδίσει πόντους μέσα από τις επισκέψεις Τσίπρα και Παππά στη Θεσσαλία, την ίδια ώρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Νέα Δημοκρατία, λόγω της άσκησης εξουσίας, αλλά και στο Κίνημα Αλλαγής, λόγω των εσωκομματικών διαδικασιών για την εκλογής νέας ηγεσίας.