Έπαιξαν στη Βέροια οι παλαίμαχοι ΑΟΤ

palaimaxoi 1 1

Άριστη φιλοξενία συνάντησαν οι παλαίμαχοι του Α.Ο.Τρίκαλα στην Βέροια από τους παλαιμάχους της ομάδας της Ημαθίας αλλά και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης τον Δήμο και την περιφερειακή ενότητα.

Διεξήχθη φιλικός αγώνας με την Βέροια να κερδίζει 2-1 ( Ελευθεριάδης 2-Πιάζας) οι σκόρερ ενώ μετά τον αγώνα τις αποστολές των δύο ομάδων δεξιόθηκε στο κέντρο της πόλης η ΠΑΕ Βέροια. Αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Βέροιας, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι παλαιμάχων, μεταξύ των δυο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δουν τις παλιές δόξες των δύο συλλόγων.

Τη σέντρα του αγώνα έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης.

Τα κύπελλα που δόθηκαν στις δυο ομάδες, αθλοθέτησαν η ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας και η ΕΠΣ Ημαθίας.

Διαιτητής της συνάντησης στο α’ ημίχρονο ήταν ο επίσης παλαίμαχος Σιουκούρογλου Μπάμπης, ενώ στην επανάληψη ο Δέλλας. Βοηθός και στα δυο ημίχρονο έπαιξε ο φέρελπις Σιουκούρογλου Ευτύχης.
ΒΕΡΟΙΑ: Δέλλιος, Κατσώνης, Μίλης, Παπανώτας, Κελεσίδης Λ., Παπατζίκος Τ., Σαββίδης, Ελευθεριάδης, Αδαλόγλου, Σιούτης, Τρούπκος Θ.
Ακόμη αγωνίστηκαν οι: Χριστοφορίδης, Λύχνας, Κεσίδης, Χωλόπουλος, Φουλατσικλής, Πετρίδης, Καλτσάς, Χωματάς, Κολεσίδης, Παπατζίκος Α., Αλεξιάδης, Τσιούχας, Μπαλτζής.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Λαφαζάνης, Βαγενάς, Τσαφίτσας, Πράπας, Μπακάλης, Πρεκατές, Κολώνας, Πιάζας, Ζαβλανός, Λιαγάρας.
Ακόμη αγωνίστηκαν οι: Λάσκος, Μιχαήλ, Μπουλούτσος, Καραθανάσης, Ζήκος, Δημητρίου, Σακελλαρίου, Φάσας.

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Α.Ο. Τρίκαλα συγχαίρει την ομάδα της Α.Ε. Φαρκαδόνας για την άνοδό της στην Γ΄Εθνική και της εύχεται τα καλύτερα στο νέο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει.

.