Έπεσε το ξύλο της αρκούδας στην τουρκική βουλή! (βίντεο)

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην τουρκική Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2018. Η συζήτηση ήταν τόσο έντονη που οι βουλευτές, πάνω στον εκνευρισμό τους, μετέτρεψαν το κοινοβούλιο σε ρινγκ. Νωρίτερα, από το βήμα του τουρκικού κοινοβουλίου, ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπιναλί Γιλντιρίμ, προέβη σε νέα πρόκληση τονίζοντας πως: “το Αιγαίο δεν είναι ούτε ελληνική, ούτε τουρκική λίμνη”.

Συγκεκριμένα, στο βήμα βρισκόταν ο αντιπρόεδρος του αντιπολιτευόμενου CHP, Οζγκούρ Οζέλ. Από κάτω, οι βουλευτές του ΑΚΡ, με μπροστάρη τον κ. Ουσάκ ζητούσαν να δοθεί χρόνος στον βουλευτή, Μουσά Τσαμ, να μιλήσει.

Ωστόσο, ο Οζέλ τους αγνόησε. Τότε, ο Ουσάκ επέμεινε και ο Οζέλ σχολίασε: “ξέρω τι βλάκας είσαι, γι’ αυτό έχω κόψει τις επαφές μαζί σου”.

Αμέσως, σηκώθηκε, κατευθύνθηκε προς το μέρος του και για περίπου πέντε λεπτά ο “ναός της τουρκικής δημοκρατίας” θύμιζε γυμναστήριο για δυναμικά αθλήματα.

Οι εικόνες είναι πραγματικά απίστευτες με βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος (AKP), να εισβάλουν στο κέντρο της αίθουσας και να πιάνονται στα χέρια. Την ίδια ώρα, οι συνάδερφοί τους του CHP, σπρώχνονταν μεταξύ τους γύρω από το κεντρικό βήμα του Κοινοβουλίου.

Ωστόσο, λίγες στιγμές αργότερα, αφού παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι, τα πράγματα ηρέμησαν.

 

 

 

altsantiri.gr