Έπεσε σε βράχο προσπαθώντας να βγάλει «σέλφι»

Παραπάτησε και έπεσε από ύψος 2 μέτρων σε βράχο

Με την ίδια του τη ζωή κόντεψε να πληρώσει μια «σέλφι» που επιχείρησε να βγάλει μαζί με άλλους δύο συμπατριώτες του ένας 20χρονος Σουηδός τουρίστας στη Ρόδο.

Όπως αναφέρει η rodiaki.gr, ο 20χρονος παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πλευρά και σε άλλα σημεία του σώματός του. Το περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην περιοχή «Κάτω Πέτρες» στην έξοδο της πόλης της Ρόδου προς τα Κρητικά όταν η παρέα των τριών φίλων από τη Σουηδία που κάνει διακοπές στο νησί, βρέθηκε στο σημείο, προκειμένου να βγάλει φωτογραφίες.

Το σημείο όμως στο οποίο πατούσε ο νεαρός, φαίνεται ότι υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και να καταλήξει σε βράχο από ύψος περίπου 2 μέτρων. Έντρομοι οι φίλοι του βγήκαν αμέσως στο δρόμο κι άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Διερχόμενος οδηγός σταμάτησε αμέσως και κάλεσε σε βοήθεια ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Αστυνομία.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες πραγματοποίησαν επιχείρηση διάσωσης, καταφέρνοντας έτσι να ανασύρουν τραυματισμένο το νεαρό τουρίστα, τον οποίο παρέδωσαν στη συνέχεια στους διασώστες του ΕΚΑΒ, για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου για τις πρώτες βοήθειες.

news.gr