Επαγγελματίες… Καραμανλικοί

Τα τελευταία χρόνια στη νεοδημοκρατική πιάτσα, μετά την εκλογή του Μητσοτάκη στην αρχηγία της ΝΔ, έκαναν την εμφάνισή τους διάφοροι πικραμένοι της (πολιτικής) ζωής, τύπου Αντώναρου, οι οποίοι επιδίωξαν να κάνουν καριέρα ως… ντουντούκες του Καραμανλή του Β’.

Όλους αυτούς, συμπεριλαμβανομένου του Καμμένου και του Προκόπη Παυλόπουλου, σε ανύποπτο χρόνο, τους είχε (κάπως) κράξει ο πρώην υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής. Όλοι αυτοί (τώρα) άδραξαν την ευκαιρία για να πάρουν τη ρεβάνς από τον νεότερο της γνωστής πολιτικής φαμίλιας των Σερρών.

Κάπως έτσι (ή ακριβώς έτσι) βγαίνει ένας-ένας και ζητεί να μην είναι υποψήφιος (λέει) ο Καραμανλής ο Γ’. Προφανώς πιστεύουν ότι δεν τους έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος. Έλα, όμως, που, επειδή είναι, εκτός από εμπαθείς, και σχετικά επιπόλαιοι, ξεφτιλίζουν εαυτούς και αλλήλους.

Και για να μην κουράζονται -αναφέρει το,pawergame.gr- σπεύδω να τους ενημερώσω ότι ο πρόεδρος Μητσοτάκης δεν σκέφτεται ούτε γι’ αστείο να ζητήσει από τον Καραμανλή του Αχιλλέα να μην είναι υποψήφιος. Απεναντίας, η πρόσφατη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου τελούσε υπό την απόλυτη έγκριση του πρωθυπουργού.