Επανεκκίνηση… και ο Βλαχογιάννης!!!

IMG 0928

Στην ανάγκη δημιουργίας ευνοϊκού επενδυτικού κλίματος και ύπαρξης πολιτικής σταθερότητας αναφέρθηκε ο Βουλευτής της Ν.Δ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, στην εκπομπή «LIVE U», του STAR CHANNEL, σήμερα το πρωί.

Μεταξύ άλλων τόνισε, ότι για να υπάρξει ανάπτυξη, πρέπει να γίνει επανεκκίνηση των μεγάλων έργων τα οποία σε συνδυασμό με τις ιδιωτικές επενδύσεις, θα βοηθήσουν στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στη μείωση του μεγάλου ποσοστού ανεργίας. Προς αυτή την κατεύθυνση, προαπαιτούμενη είναι η στήριξη όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων της χώρας.

Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ αναφέρθηκε στις θετικές διαπραγματεύσεις της Κυβέρνησης, στην προσπάθεια απεμπλοκής της χώρας από το μνημόνιο, τονίζοντας πως υπάρχει ένα πλήρως επεξεργασμένο και τεκμηριωμένο πλαίσιο για την έξοδο απ’αυτό και την μετάβαση στην επόμενη φάση.

Τέλος επεσήμανε στην ανάγκη φοροελάφρυνσης και οικονομικής ανακούφισης των πολιτών, η οποία μπορεί να επιτευχθεί απο μέρος του πρωτογενούς πλεονάσματος που παρουσίασε μετά από πολλά έτη η σημερινή Κυβέρνηση.