Εντυπωσίασε το OPERA GALA με την καταπληκτική υψίφωνο Anastasjia Holc

Την περασμένη Κυριακή στις 9.30 στο ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ

OPERA GALA ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ME ΤΗΝ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ        ΥΨΙΦΩΝΟ ANASTASIJA HOLZ

Με πολλή μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή του κοινού, πραγματοποιήθηκε στο Αετών Μέλαθρον η βραδυά όπερας που επεφύλασσε ο Σύλλογος ‘’ΦΙΛΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ’’ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  με την Λευκορωσίδα υψίφωνο Anastasjia Holz, την περασμένη Κυριακή 1 Αυγούστου 2021 στις 9.30 το βράδυ.

Κατέπληξε και ενθουσίασε η Anastasjia Holz τους ακροατές που έδωσαν ένα δυναμικό παρόν στο χώρο του Αετών Μέλαθρον.

Στο πιάνο συνόδευσε εξαιρετικά η Dobrila Miljkovic και την παρουσίαση παρουσίασε ο εξαιρετικός Αλέξης Κωστάλας.

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε η διακεκριμένη Λευκορωσίδα υψίφωνος Anastasija Holz σε ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών που περιελάμβανε άριες γνωστών συνθετών όπως των Βέρντι, Ροσσίνι, Πουτσίνι, Μπιζέ, Ρότα, Τσαικόφσκι, Ραχμάνινωφ και άλλων.

Το πρόγραμμα που ερμήνευσε ήταν εξαιρετικό και ανέδειξε τις μεγάλες φωνητικές και ερμηνευτικές της δυνατότητες.

Την Κυριακή  το Αετών Μέλαθρον  έγινε το κέντρο μιας σπάνιας οπερατικής βραδυάς πολύ υψηλού επιπέδου.

Η συναυλία αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά  φιλανθρωπικών, επιστημονικών καθώς και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων  πολύ υψηλού επιπέδου  που ο Σύλλογος έχει πραγματοποιήσει επανειλημμένα στα Τρίκαλα με Σολίστ Έλληνες και ξένους (έντεχνης, λαϊκής, οπερατικής, βυζαντινής μουσικής) και Χορωδίες (Trikala Cantat κλπ).

Ο Πρόεδρος Νίκος Ευθυμιάδης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την σημαντική παρουσία τους σε ένα τόσο σπάνιο και εξαιρετικό OPERA GALA καθώς και όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Αρκετοί Τρικαλινοί φρόντισαν να δώσουν το παρόν και να  παρευρεθούν στη μοναδική αυτή βραδυά όπερας, που έγινε  σε ένα όμορφο και δροσερό περιβάλλον στον ανοιχτό χώρο της πισίνας του Αετών Μέλαθρον με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και προστασίας λόγω COVID-19.

Η παρουσία και η εμφάνιση της διακεκριμένης Λευκορωσίδας υψιφώνου Anastasjia Holz αποτέλεσε ιδιαίτερο καλλιτεχνικό γεγονός  για τα Τρίκαλα και μια ευκαιρία για τους φιλόμουσους και ιδιαίτερα για τους λάτρεις της όπερας να απολαύσουν μια πολύ υψηλού επιπέδου εκδήλωση.