Εντυπωσίασε το Φεστιβάλ μαθητικής δημιουργίας στην Πύλη

Εντυπωσιακές και πρωτότυπες μαθητικές δημιουργίες σημειώθηκαν  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πύλης, κατά την διάρκεια του φεστιβάλ μαθητικής δημιουργίας, μια πραγματικά μαθητική γιορτή. Κυριάρχησε η παρουσία των μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων ενώ διαφυλάχθηκε ο εκπαιδευτικός και παιδαγωγικός του χαρακτήρας. Η παρουσίαση των σχολείων πραγματοποιήθηκε από την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Σούλα Γκίκα και την ομάδα των κ. Αχιλλέα Καλμπογκίνη, κ. Γεωργίας Κοτσίρα και κ. Ειρήνης Γεωργοπούλου.

Πήραν μέρος τα Δημοτικά Σχολεία Πύλης, Παλαιομονάστηρου, Γόμφων, Πηγής, Λυγαριάς και Φήκης. Οι εργασίες παρουσιάστηκαν με τη μορφή θεατρικών και μουσικοκινητικών δρώμενων, με προβολές βίντεο, εκθέσεις φωτογραφίας και εικαστικές κατασκευές.
Η θεματολογία ήταν περιβαλλοντικού, πολιτιστικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου, Αγωγής Υγείας και Κυκλοφοριακής Αγωγής.
Ο Δήμος Πύλης προσέφερε την υλικοτεχνική υποστήριξη και τη φροντίδα για τη μετακίνηση των μαθητών.

Στο Φεστιβάλ παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Πύλης Σωτήρης Αγγέλης και ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Χρήστος Μπουλούμπασης.