Εντυπωσιακή η συμμετοχή των εθελοντών στον «Μύλο των Ξωτικών»

DSC04675

Είναι εντυπωσιακό και ταυτόχρονα συγκινητικό το πάθος με το οποίο αγκάλιασαν οι νέοι των Τρικάλων την πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων, του Επιμελητηρίου και της e-Trikala A.E.  για την δημιουργία της μεγαλύτερης Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης στην Ελλάδα.

Ο «Μύλος των Ξωτικών», μέσα στην καρδιά του χειμώνα και με την ζωντάνια των εθελοντών θα κάνει φέτος τις γιορτές την πόλη μας, ακόμη πιο όμορφη με περισσότερα χαμόγελα.

Σε λίγες ώρες αναμένεται να αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.milosxotikon.gr το πρόγραμμα εκδηλώσεων. Ήδη εκατοντάδες νέοι και παιδιά ξεκίνησαν την προετοιμασία των δράσεων και των Χριστουγεννιάτικων παρελάσεων. Τα πρώτα μηνύματα από τις πρόβες είναι άκρως ενθαρρυντικά και μας δίνουν την βεβαιότητα ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την μεγάλη προσπάθεια.

Ενημερώνουμε όλους όσους έχουν ήδη καταθέσει «Αίτηση Εθελοντή» αλλά και όσους ενδιαφέρονται να το πράξουν το επόμενο διάστημα, ότι την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση εθελοντών, στον Δημοτικό κινηματογράφο του Μύλου Ματσόπουλου.

Εκεί θα δοθεί η ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με τον χώρο ενώ ταυτόχρονα θα γίνει  μια πλήρης ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου πάρκου. Στην συνάντηση οι εθελοντές θα έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν τις ημέρες και τους τομείς που επιθυμούν να προσφέρουν, αφού προηγουμένως ενημερωθούν για τις ανάγκες που υπάρχουν.

Επιπλέον το Σάββατο 26 Νοεμβρίου από 17:00 έως 20:00 και τη Κυριακή 27 Νοεμβρίου από 11:00 έως 14:00 στον Μύλο Ματσόπουλου ( κεντρικό κτίριο – 2ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί δωρεάν σεμινάριο ζωγραφικής προσώπου (face painting). Για την συμμετοχή δεν κρίνεται απαραίτητο να γνωρίζει κάποιος την τέχνη του face painting ή γενικώς ζωγραφική.