Εντυπωσιακές εκδηλώσεις στην ΠΥΛΗ

DSC00634

Άρχισαν με πανηγυρικό τρόπο οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις χθες το βράδυ,στον αύλιο χώρο του Δημαρχείου Πύλης όπου συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος για να δει και να χαρεί αυτήν γιορτή που οργάνωσε ο Δήμος Πύλης με συντονιστή τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βύρων Κατσίβελο.

Να θυμίσουμε ότι στα μικρά σπιτάκια που στήθηκαν στον παραπάνω χώρο αναπαρίσταναν το σπίτι του Άη Βασίλη τον αγαπημένο των μικρών παιδιών.

DSC00631

Αυτά για να τον τιμήσουν ντύθηκαν με την στολή του Άη’ Βασίλη και ήταν δεκάδες τον αριθμό. Η εκδήλωση άρχισε με σύντομη ομιλία του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα που ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους και ανέφερε και το εορταστικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει μέχρι τα Θεοφάνεια..

Στην συνέχεια μίλησε ο Αντιδήμαρχος κ. Κατσίβελος που τόνισε πως όλα αυτά έγιναν με πολύ λίγα χρήματα αλλά μεγάλο ρόλο έπαιξε η εθελοντική εργασία, των τοπικών συμβούλων και των Πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

DSC00651

Στην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος ο Θανάσης Λιούτας οι αντιδήμαρχοι δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

 DSC03101

DSC00654 1

DSC03092