Εντός της εβδομάδας η επανεγκατάσταση του εργολάβου στη κεντρική πλατεία για τη συνέχεια των εργασιών

Μετά από ένα διάστημα αρκετών μηνών που τα έργα σταμάτησαν στην υπό διαμόρφωση κεντρική πλατεία των Τρικάλων και μετά την τελευταία έγκριση για συνέχιση τους από την εφορεία αρχαιοτήτων, έφτασε επιτέλους η ώρα για την επανεγκατάσταση του εργολάβου στη κεντρική πλατεία.

Αυτό επιβεβαιώνει ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, με τον οποίο επικοινώνησε το trikalaIN.gr για την επαλήθευση ή μη της πληροφορίας που υπήρχε. Όπως επεσήμανε ο κ. Δήμαρχος, εντός της εβδομάδας αναμένεται τα συνεργεία του εργολάβου Χρήστου Κατσιάβα που έχει αναλάβει το έργο, να πιάσουν και πάλι δουλειά για να προχωρήσει το έργο διαμόρφωσης της νέας πλατείας.

Αυτό κρίνεται αν μη τι άλλο επιτακτικό, αν σκεφτούμε πως σε ένα περίπου μήνα θα αρχίσει την λειτουργία του ο «Μύλος των Ξωτικών», με την έλευση χιλιάδων επισκεπτών στη πόλη και οπωσδήποτε μια πλατεία με την σημερινή εικόνα, δεν θα ήταν και η πλέον ενδεδειγμένη. Ας ελπίσουμε να προχωρήσει τάχιστα το έργο, να πάρει σάρκα και οστά η διαμόρφωση της πλατείας και να μείνει ένα μικρό μόνο μέρος για την ολοκλήρωση της.