Ενθουσίασε για μια φορά ακόμη με τις «Ρίζες Ελλήνων» ο Χορευτικός όμιλος «Ασκληπιός»

Για μια ακόμη φορά ο Χορευτικός και Λαογραφικός όμιλος Τρικάλων «Ο Ασκληπιός», διοργάνωσε μια άψογη από κάθε άποψη εκδήλωση το βράδυ της Κυριακής, στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.

Η χορευτική και λαογραφική εκδήλωση που είχε τον τίτλο «Ρίζες Ελλήνων», τέλεσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, παρουσιάζοντας χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα στις οποία ταξίδεψε το πολυπληθές κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα, η καταξιωμένη παραδοσιακή ορχήστρα, αποτελούμενη από πολλούς και καλούς μουσικούς, με το μεγάλο όνομα του δημοτικού τραγουδιού Χρυσόστομο Μητροπάνο. Ο λαϊκός πολιτισμός , η πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά, τα ήθη και έθιμα του λαού μας και του τόπου μας αποτελούν τις ρίζες μας και εδραιώνουν την ταυτότητα μας.

Στην αρχή της εκδήλωσης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Σούλιος και εν συνεχεία εμφανίστηκαν σε άψογους σχηματισμούς όλα τα χορευτικά τμήματα του «Ασκληπιού», ενώ συμμετείχαν επίσης το χορευτικό γυναικών Ζηλευτής και ο Μορφωτικός Σύλλογος Ριζωματιανών.

https://www.youtube.com/watch?v=3dXtTriizno&feature=youtu.be