Ενθουσιασμένος από την Τρικαλινή φιλοξενία ο Δήμαρχος Αντιπάρου

Ενθουσιασμένοι αναχώρησαν για το όμορφο νησί τους την Αντίπαρο, οι εκπρόσωποι της εκεί Δημοτικής Αρχής, που πριν λίγες μέρες επισκέφτηκαν τα Τρίκαλα, στα πλαίσια της αδελφοποίησης των δύο Δήμων και της ανταλλαγής των επισκέψεων.

Ο Δήμαρχος της Αντιπάρου Τάσος Φαρούπος μιλώντας στον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, εκφράστηκε με θερμά και κολακευτικά λόγια για τις ομορφιές των Τρικάλων, αλλά και της θερμής υποδοχής από τα στελέχη του Δήμου Τρικκαίων που έγινε στην αντιπροσωπεία της Αντιπάρου με υποδειγματική φιλοξενία.

Και πράγματι ο Δήμος Τρικκαίων επέδειξε μια σωστή και ώριμη στάση, βγάζοντας προς τα έξω  ένα πολύ καλό και ενωτικό πρόσωπο στην συγκεκριμένη περίσταση, με τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής αλλά και εκείνα της Αντιπολίτευσης, να υποδέχονται όλοι  την αντιπροσωπεία του μικρού αλλά πανέμορφου κυκλαδίτικου νησιού. Άλλωστε επί των ημερών του πρώην Δημάρχου Χρήστου Λάππα, είχαν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές μεταξύ των δύο αδελφών πια Δήμων και επί Δημοτικής Αρχής Παπαστεργίου, ήρθε και το επίσημο επισφράγισμα των στενών σχέσεων μεταξύ Τρικάλων και Αντιπάρου, με την υπογραφή του συμφώνου αδελφοποίησης.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, οι Τρικαλινοί Δημοτικοί άρχοντες, νυν και πρώην, χαμογελούν στον φακό του trikalaIN, έχοντας στη μέση τον Δήμαρχο του νησιού Τάσο Φαρούπο.