Τρίκαλα, [28-9-2023] – Μια σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Κέντρου Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) Τρικάλων, μεταξύ του Προϊστάμενου του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Τρικάλων, κ. Απόστολου Σπαθή και της Miss Star Hellas 2019, κας Ραφαέλλας Πλαστήρα.
Η συνάντηση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός καθώς οι δύο προσωπικότητες, ο κος Σπαθής και η κα Πλαστήρα, ενώνουν τις δυνάμεις τους ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στον Δήμο Πύλης, με τον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί στον Δήμο Πύλης και στο μέλλον της περιοχής όπως η κοινωνική ευαισθησία και η εθελοντική δράση, πτυχές που έχουν ανέκαθεν αποτελέσει σημαντικό μέρος του έργου της κας Πλαστήρα. Κατέστη σαφές ότι και ο κ. Σπαθής και η κα Πλαστήρα, παρά τις διαφορετικές τους δραστηριότητες, συμμερίζονται την ίδια αγάπη για τον συνάνθρωπο και την επιθυμία να στηρίξουν και να βελτιώσουν την κοινωνία.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση των δύο προσωπικοτήτων να συνεργαστούν προς όφελος της τοπικής κοινότητας, εφαρμόζοντας τις δικές τους εμπειρίες και δεξιότητες σε ένα κοινό έργο για την ευημερία των κατοίκων της περιοχής.
