Ενημερωτική επιστολή της Ε.Α.Σ. Τρικάλων

east agri

Ενημερωτική επιστολή της Ε.Α.Σ. Τρικάλων σχετικά με την τελευταία απόφαση που αφορά τη διεκδίκηση χρημάτων από την προ τετραετίας προπώληση βαμβακιού από την Ε.Α.Σ. Τρικάλων.

Αναλυτικά:

Η τελευταία απόφαση (1-7-2014) που αφορά τη διεκδίκηση χρημάτων από την προ τετραετίας προπώληση βαμβακιού από την Ε.Α.Σ. Τρικάλων αποτελεί ένα ακόμη σταθμό στη μακρά διαδρομή των δικαστικών αγώνων που θα έχει συνέχεια, από την πλευρά της Ένωσης, η οποία έχει λάβει ΟΛΑ τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση των συμφερόντων της που επί της ουσίας, είναι συμφέροντα των Τρικαλινών (και όχι μόνο) αγροτών.

Η Ένωση έχει ήδη ασκήσει τα ένδικα μέσα για την παραπομπή της υπόθεσης στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Στη τελευταία απόφαση μπορεί να μην ελήφθησαν υπόψη τα πραγματικά δεδομένα της υπόθεσης τα οποία είναι λίγο – πολύ γνωστά (ακραία μεταβολή καιρικών συνθηκών, υπέρ- τριπλασιασμός της διεθνούς τιμής του βαμβακιού κατά την τότε εκκοκκιστική περίοδο) που δημιούργησαν τις αντικειμενικές συνθήκες για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και κυρίως το γεγονός ότι η Ένωση δεν έλαβε ποτέ ούτε ένα ευρώ ως προκαταβολή για τις προπωληθείσες ποσότητες την εξόφληση των οποίων διεκδικούν οι αντίδικοι και μάλιστα με «καπέλο», ωστόσο, ευελπιστούμε ότι στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια για να αποκατασταθεί το αίσθημα δικαίου.

Ε.Α.Σ. Τρικάλων

.