Ενεργή η συμμετοχή του 4ου Συστήματος Προσκόπων Τρικάλων στη 1η πανελλήνια γιορτή τρούφας στη Καλαμπάκα

 

Το 4ο Σύστημα Προσκόπων Τρικάλων σε συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μουσείο Μανιταριών Μετεώρων, συμμετείχε στην 1η Πανελλήνια γιορτή Τρούφας στην Καλαμπάκα. Η ομάδα μας, με την υποστήριξη της ΕΚΣ, κάλυψε εργασίες του προγράμματος, το οποίο διέθετε μεγάλες ποσότητες πλούσιων εδεσμάτων με μανιτάρια και τρούφα, αλλά και πολύ ωραία γκάμα με σοκολατάκια με τρούφα, τα οποία προσφέρθηκαν σε όλο το κοινό που κατέκλυσε την κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας.

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση, προσαρμογή στις απαιτήσεις του σερβιρίσματος και με προσκοπική δεξιοτεχνία, αναλάβαμε τέσσερα τραπέζια σερβιρίσματος, όπου τα εδέσματα που ετοίμαζαν εκεί μπροστά ο γνωστός Σεφ Λευτέρης Λαζάρου, οι Σεφ του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, προσφέρθηκαν στον κόσμο.

Όλοι μας ενθουσιαστήκαμε, χαρήκαμε μικροί και μεγάλοι, βγήκαν όλα τα ταλέντα στη φόρα, προέκυψαν μέσα από την δράση δυνατά team και φιλίες, ο κόσμος ρωτούσε και το προσωπικό των σεφ και βοηθών εξοικειώθηκε στην παρουσία μας και γίναμε «συνάδελφοι», γενικά τα παιδιά απέδειξαν την αξία της γενιάς τους, που μας δίνει ελπίδα και εικόνα για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο κόσμο.