Ενδιαφέρουσες πολιτικές συναντήσεις στη Φαρκαδόνα

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στη Φαρκαδόνα το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Άθληση, υγεία, ευεξία» beactive.

Το σημαντικότερο όλων βέβαια, αποτέλεσε η κοινή παρουσία πολλών πολιτικών προσώπων στην περιοχή, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο, ούτε ασχολίαστο.

Ήταν εκεί ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος έδωσε παρουσία σε Τρικαλινό έδαφος μετά από καιρό, ο Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Τσίγκας, ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων κ.α.

Εξέχουσα γυναικεία παρουσία η εντυπωσιακή Τρικαλινής καταγωγής γυμνάστρια, υπεύθυνη του γραφείου εθελοντισμού και νέας γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου και στενή συνεργάτης του Δημάρχου και Προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη, Χριστίνα Γαλανοπούλου που της απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον Δήμο Φαρκαδόνας για την ουσιαστική της συμβολή στην υλοποίηση της δράσης στην περιοχή.

Είμαστε σίγουροι πως με τόσες πολιτικές παρουσίες, σίγουρα offtherecord ειπώθηκαν πολλά από πολλούς, όσον αφορά τα μελλοντικά τους σχέδια…