Έναρξη προετοιμασίας γυναικών Α.Σ. Ασκληπιού Τρικάλων

DSC 0185

Με την πρώτη συγκέντρωση για την νέα χρονιά, ξεκινάει το ταξίδι των γυναικών στην Α2. Την Δευτέρα 17 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα τα κορίτσια του Ασκληπιού στην αφετηρία για την νέα πρόκληση.

Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Τρικάλων όπου θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, υπο την επίβλεψη των προπονητών και του γυμναστή της ομάδας, που αφορά την φυσική κατάσταση. Απ΄ την 2η εβδομάδα θα πραγματοποιούνται διπλές προπονήσεις –πρωί φυσική κατάσταση, απόγευμα μπάλα στο Κλειστό- ενώ απ τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τα φιλικά παιχνίδια με το πρώτο από αυτά να γίνεται με τον συμπολίτη Φιλαθλητικό.

Είδη έχουν κλειστεί αρκετά φιλικά με ομάδες της Περιφέρειας καθώς και η συμμετοχή σε διήμερο τουρνουά εκτός έδρας, ενώ γίνεται προσπάθεια για την διοργάνωση ενός τουρνουά στα Τρίκαλα με μεγάλες ομάδες του χώρου.

Στόχος είναι να δοθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι αγώνες, πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος, που σε συνδυασμό με το πρόγραμμα των προπονήσεων θα δώσουν την δυνατότητα να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν ανταγωνιστική πετυχαίνοντας τους φετινούς στόχους

.