Έναρξη Εσπερινών Κηρυγμάτων στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών

ioustinos b21

Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των Εσπερινών Κηρυγμάτων στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.

Περί ώρα 5:30 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων θα τελεσθεί Εσπερινός Χοροστατούντος του παρεπιδημούντος στην πόλη μας Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου. Εν συνεχεία, μετά την προσφώνηση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος θα ομιλήσει καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό.

Επίσης το βράδυ της ίδιας ημέρας, Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015, και ώρα 8.30 μ.μ. πάλι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου καί κάθε Τρίτη θα γίνεται η σύναξη νέων, φοιτητών και εργαζομένων. Κατ’ αυτήν θα γίνεται διάλογος για θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική αφύπνιση και τον σύγχρονο προβληματισμό.

Πρώτος ομιλητής θα είναι και πάλι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος Παρακαλούμε καί προσκαλούμε τους νέους μας να συμμετέχουν σ’ αυτήν την πνευματική ευκαιρία.
Σας αναμένουμε λοιπόν μετά πολλής χαράς!

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

 

.