Ένα ξεχωριστό και λαμπερό «Εργοτέχνημα» στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Ένα από τα καταστήματα με Χριστουγεννιάτικα στολίδια που ξεχωρίζει στα Τρίκαλα, είναι αναμφισβήτητα και το «Εργοτέχνημα»στην οδό Μιαούλη 7, που με την πανέμορφη του μαγευτική βιτρίνα και όχι μόνο, τραβάει αμέσως την προσοχή και ελκύει τα βλέμματα όλων των Τρικαλινών, μικρών και μεγάλων.

Στο κατάστημα ο καταναλωτής μπορεί να βρει μια μεγάλη ποικιλία σε Χριστουγεννιάτικα στολίδια και μπάλες, δέντρα, πανέμορφα χειροποίητα διακοσμητικά αντικείμενα, στεφάνια, λαμπάκια και ότι άλλο χωράει ο νους, μεταφέροντας τον νοερά στο πνεύμα και το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κατάστημα με υπεύθυνη την κ. Φανή Μέγα, λειτουργεί κάθε τέτοια εποχή στα Τρίκαλα αρκετά χρόνια, ενώ φέτος μεταφέρθηκε από την οδό Βύρωνος και Κανούτα στην οδό Μιαούλη 7 (δίπλα στον Θαλάσσιο κόσμο).

Το κατάστημα «Εργοτέχνημα» είχε αποσπάσει το 1ο βραβείο καλύτερης βιτρίνας το 2017, ενώ το 2015 είχε λάβει επίσης το 1ο βραβείο καλύτερης πανευρωπαϊκής βιτρίνας.

Ζήστε την μαγεία των Χριστουγέννων στο «Εργοτέχνημα» και αφεθείτε στο παραμύθι και το όνειρο!

«Εργοτέχνημα», Υπεύθυνη καταστήματος Φανή Μέγα, Μιαούλη 7 στα Τρίκαλα.