Ένα ολόκληρο κλάδο πήρε «πάνω του» ο Ηλιάδης, τι να πρωτοπρολάβει κι αυτός…

Ο κλάδος της εστίασης είναι σίγουρα ο κλάδος που χτυπήθηκε αλύπητα και ίσως περισσότερο από κάθε άλλο επαγγελματικό κλάδο. Τα καταστήματα κλειστά επί μήνες και οι ιδιοκτήτες τους σε πλήρη απόγνωση και αβεβαιότητα για το αύριο.

Το σωματείο καφετεριών νομού Τρικάλων αριθμώντας αρκετά μέλη και εργαζομένους, εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο του Γιώργο Ηλιάδη, ο οποίος είναι γεγονός πως τους τελευταίους μήνες έχει ξεπεράσει τον εαυτό του, τρέχοντας και προσπαθώντας να πετύχει πράγματα για τον κλάδο, χωρίς κάτι τέτοιο να είναι καθόλου εύκολο λόγω των ειδικών συνθηκών και των δύσκολων καταστάσεων.

Σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για τον κλάδο της εστίασης, ο Ηλιάδης έχει κληθεί να κατορθώσει τα ακατόρθωτα. Και επειδή έχει αποδείξει ότι είναι αποφασισμένος να μην παραδοθεί αμαχητί, αισιοδοξεί ότι και αυτή την φορά θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την εστίαση και τους ανθρώπους της, ώστε να χαθούν επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας.

Και βέβαια πέραν όλων αυτών, έχει να διευθύνει το δικό του προσωπικό μεσιτικό και ασφαλιστικό γραφείο, όπως επίσης και τα επτά (7) καταστήματα καφέ BONJOUR. Και πάλι όμως σταματημό δεν έχει. Γιατί ως υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ στις τελευταίες εκλογές και πολύ κοντά στην Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά, αρχίζει και πάλι να ζεσταίνει τις «μηχανές», καθώς ολοένα και πληθαίνουν τα σενάρια για πρόωρη προσφυγής στις κάλπες το ερχόμενο φθινόπωρο. Αλήθεια πως τα προλαβαίνει όλα; Ας το πει και σε μας…