Ένα μεγάλο έργο από τον Δήμο Πύλης στη κοινότητα Λυγαριάς

Χρειάστηκε να περάσουν 15 ολόκληρα χρόνια προσμονής των κατοίκων, για να γίνει πράξη ένα μεγάλο έργο από τον Δήμο Πύλης και τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα στη κοινότητα Λυγαριάς, που δεν είναι άλλο από την κατασκευή των πεζοδρομίων κατά μήκος του κεντρικού δρόμου Τρικάλων-Πύλης.

Η κατασκευή των πεζοδρομίων από την αρχή είναι ένα έργο που θα αλλάξει σίγουρα την καθημερινότητα των κατοίκων και την εικόνα του χωριού δίνοντας μια ξεχωριστή αξία στον τόπο.

Ο Πρόεδρος της κοινότητας Λυγαριάς Άρης Τσιώκος για το μεγάλο αυτό έργο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μετά από δεκαπέντε χρόνια περίπου προσμονής, γίνεται πράξη ένα μεγάλο έργο για την Κοινότητα Λυγαριάς, η κατασκευή των πεζοδρομίων από την αρχή. Ένα έργο που θα αλλάξει την καθημερινή ζωή των κατοίκων και την εικόνα του χωριού, δίνοντας αξία στον τόπο που κατοικούμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο μας Κώστα Μαράβα και στην παρούσα δημοτική αρχή, καθώς και σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου που εργάστηκαν για την εκπλήρωση του έργου».