Ένα επιτυχημένο mediatrip …φέρνει και τα καλύτερα αποτελέσματα

Ένα σημαντικό mediatrip με άμεσα αποτελέσματα για την τουριστική προβολή της περιοχήςμας πραγματοποιήθηκε μερικές εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα.

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού του νομού με την Περιφέρεια Θεσσαλίας σχεδίασαν και υλοποίησαν ταξίδι εξοικείωσης με φιλοξενούμενους γνωστούς δημοσιογράφους από τα καλύτερα εγχώρια έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα Τουριστικού και Γαστρονομικού περιεχομένου(OPENTV, περιοδικό Διακοπές, bovary.gr, olivemagazine.gr, Αθηνόραμα, iefimerida.gr, travelstoriesfromyworld).

Οι άνθρωποι του Ενιαίου Φορέα και της Περιφέρειας προσπάθησαν να αναδείξουν στους φιλοξενούμενους κάθε γωνιά του νομού με τις ομορφιές της, τις πλούσιες δραστηριότητες και την τοπική γαστρονομία.Να αναδείξουν την μοναδικότητα του τόπουμας για χειμερινές αποδράσεις,οικογενειακές διακοπές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Οι δημοσιογράφοι, αρθρογράφοι καιinfluencers του τουρισμού και της γαστρονομίας, περιηγήθηκαν,για ένα τριήμερο σε Τρίκαλα, Μετέωρα, Πύλη, Ελάτηκαι Περτούλι. Δοκίμασαντις μοναδικές τοπικές γεύσεις με τις συνταγές και τα προϊόντα του τοπικού μας σήματος «Meteorisimo». Απόλαυσαν τηφιλοξενία και έζησαν την εμπειρία ενός ταξιδιού στην περιοχή μας συγκεντρώνοντας πλούσιο υλικό για τα μέσα που εκπροσωπούσαν μέσα από τη δική τους ξεχωριστή ματιά.

Η τουριστική προβολή για τον νομό μας ήταν άμεση και πολύπλευρη.Δημοσιεύτηκαν πλούσιαάρθρα,αναρτήθηκαν φωτογραφίες και βίντεο με εμπειρίες,προβλήθηκαν τηλεοπτικά ρεπορτάζ για την περιοχή σε ζώνες υψηλής τηλεθέασης.

Με στόχο την προβολή του νομού μας, την ανάδειξη του ποιοτικού θεματικού τουρισμού και την ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων τουρισμού και γαστρονομίας ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού συνεχίζει την προσπάθεια του προγραμματίζοντας και υλοποιώντας ανάλογεςσημαντικέςδράσεις.

Δείτε το σχετικό βίντεοαπό το MEDIAFAMTRIP