“Έμεινε στον άσσο” με τον Τάσο και τον Νάσο!!!

 DSC04454

Στα «πίσω-πίσω», που λέει κι ο Λαός -ο οποίος, παρεμπιπτόντως, «μίλησε» και απεφάνθη αποστέλλοντας …εκκωφαντικό μήνυμα για την επόμενη 5ετία-, ο δημοτικός σύμβουλος της απερχόμενης πλειοψηφίας Τάσος Κατσιάνης χρίσθηκε (άμισθος) Αντιδήμαρχος Διεθνών Σχέσεων & Τουριστικής Ανάπτυξης.

Το όνομά του «έπαιζε δυνατά» κάθε φορά που ο απερχόμενος Δήμαρχος Τρικκαίων – ο μέντοράς του, το πρότυπό του – προχωρούσε σε… ανασχηματισμό.

Και πάντα τον άφηνε απ’ έξω! Ο νεαρός αυτοδιοικητικός έπινε το «πικρό ποτήρι» και δεν έλεγε κουβέντα! Ιδίως δημόσια…

Περίμενε την «επόμενη φορά», η οποία (κάποτε) ήλθε, μα, δυστυχώς για όλους, «πάρα πολύ αργά»…

Τι θα προκάνει άραγε να κάνει στους μόλις τρεις μήνες (σ.σ. και δεν είναι ούτε τόσοι…), που απομένουν και μάλιστα εν μέσω θερινής ραστώνης;

Και να θέλει να δουλέψει, δεν θα τον… βοηθά κανένας!!!

Άσε που ώσπου να προλάβει να… συστηθεί, θ’ αναγκασθεί ν’ αποχωρήσει!!!

Θα μείνει στην Τρικαλινή ιστορία ως ο Αντιδήμαρχος με την μικρότερη θητεία, άνευ (ουσιαστικά) χαρτοφυλακίου -αλλά με… εμπειρία ταξιδίου- και δίχως έργο για να μπορέσει να το «υπερασπιστεί» στις επόμενες εκλογές!!!

DSC04455

Άλλωστε, υπάρχει ήδη πρόσωπο (σ.σ. νέος κι αυτός) στο οποίο μπορούσαν να προστεθούν νέα καθήκοντα: ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Θανάσης Ξάφος.

Αλλά, προφανώς, επειδή δεν έμαθε -και δεν θα μάθει ποτέ- να χορεύει «σκληρό ροκ», ο Χρήστος Λάππας επιχειρεί, κατά τα φαινόμενα, να κόψει κάθε… σχέση μαζί του!!!

Μετά τις αποτυχημένες (προεκλογικές) φιγούρες, άρχισαν οι… ατελείωτες φαγούρες!!!

Στο ξεκάρφωμα, μια ερώτηση. Η απόφαση είναι νόμιμη;;;;;

DSC04456

.