Ελπίδες Μπάτζιου για επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στα πράγματα…

Ο σκληρός αγώνας, η υπομονή, η επιμονή και η προσήλωση στο στόχο, λένε πως πολλές φορές μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα που όλοι προσμένουν και ονειρεύονται. Όλα αυτά ταιριάζουν «γάντι» στην περίπτωση του αναπληρωτή Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Μπάτζιου, ο οποίος φροντίζει όσο μπορεί από την πλευρά του και στο βαθμό που του αναλογεί φυσικά να τα κάνει πράξη, ώστε να δει και πάλι το κόμμα του τον ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέφει κάποια στιγμή στην κυβέρνηση.

Για πολλούς, εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ, ο Μπάτζιος είναι από εκείνα τα στελέχη που σε τοπικό επίπεδο μπορεί να πάρει επάνω του το κόμμα, με κάθε δημόσια παρέμβαση του να μην περνάει ασχολίαστη και απαρατήρητη, αποτελώντας ίσως έτσι την αρχή, την μέση και το τέλος της κομματικής οργάνωσης στα Τρίκαλα.Άλλωστε και άποψη και εμπειρία διαθέτει και τη γνώμη του δεν διστάζει να την εκφράσει ευθαρσώς και μια χαρά πρόσβαση στο «αστικό στοιχείο» των Τρικάλων έχει.

Στην πρόσφατη επίσκεψη του πρώην Υπουργού υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθού στο Νοσοκομείο Τρικάλων, τον είδαμε να κινείται δίπλα του έχοντας «πρωταγωνιστικό» ρόλο…Πιστός στις αρχές και τα ιδεώδη της Αριστεράς, έχει θέσει εαυτόν στον αγώνα για την επανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου. Δεν ξέρουμε αν στο τέλος θα τα καταφέρει, γιατί οπωσδήποτε συντρέχουν και άλλοι πολλοί και διαφορετικοί λόγοι σε εθνικό και τοπικό επίπεδο…Παρόλα αυτά αυτός κάνει την δική του προσπάθεια και ότι και όπου βγει!