Πολιτική εκδήλωση διοργάνωσε η ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ της Παρασκευής στο «Art Café Σουίτα», με ομιλητή το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος Νίκο Σκορίνη.
Κατά την ομιλία του ο Νίκος Σκορίνης ανέλυσε στους παρισταμένους την πορεία της αξιολόγησης και την «μάχη» που δίνει καθημερινά η κυβέρνηση να την κλείσει με τους καλύτερους δυνατούς όρους για την Ελλάδα και το Ελληνικό λαό, χωρίς να γίνουν νέες μειώσεις και περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και άλλα κεκτημένα, μίλησε για όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας, αλλά και τις μεταρρυθμίσεις του πολιτικού συστήματος, ενώ φάνηκε για μια ακόμη φορά αισιόδοξος πως η κυβέρνηση που εργάζεται άοκνα και με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού, τελικά θα τα καταφέρει να βγει και αυτή τη φορά νικήτρια στο πεδίο των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς. Τον επόμενο μήνα είναι στον σχεδιασμό τα 13 περιφερειακά συνέδρια, ώστε να χαραχτεί μια δίκαιη ανάπτυξη που θα διαχέετε στην κοινωνία και θα είναι ανάπτυξη για όλους.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι δύο τοπικοί βουλευτές Σάκης Παπαδόπουλος και Χρήστος Σιμορέλης, οι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Ν.Ε Σταύρος Νταούλας και Χρήστος Μπάτζιος και όλα τα νεοεκλεγμένα στελέχη που απαρτίζουν την Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων, καθώς και Τρικαλινοί φίλοι, στελέχη και ψηφοφόροι του κόμματος.




