Εκτός του νέου κυβερνητικού σχήματος ο Κώστας Σκρέκας-Μεγάλη η προσφορά του στη κυβέρνηση και το νομό

Ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά το νέο κυβερνητικό σχήμα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, σύμφωνα με τον ανασχηματισμό που είχε προαναγγείλει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο μέχρι πρότινος Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας είναι εκτός κυβέρνησης, μετά από δύο συνεχείς θητείες στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και κατόπιν στο Ανάπτυξης τον τελευταίο χρόνο. 

Ο Κώστας Σκρέκας κλήθηκε να αντιμετωπίσει το «τέρας» της ακρίβειας και σε μεγάλο βαθμό το πέτυχε. Αφήνει πίσω του έργο χειροπιαστό, βάζοντας την δική του «σφραγίδα» στη κυβερνητική πορεία, ενώ μεγάλη είναι η προσφορά του και οι οικονομικές ενισχύσεις στο νομό Τρικάλων, αφού χάρη στις δικές του προσωπικές παρεμβάσεις προχωρούν και πάλι μεγάλα έργα πνοής, που ήταν μπλοκαρισμένα επί δεκαετίες, όπως το φράγμα της Μεσοχώρας.

Δυστυχώς ο Κώστας Σκρέκας είχε ένα ντεζαβαντάζ, δεν υπήρξε απόφοιτος του… Κολλεγίου Αθηνών όπως συνάδελφος του Υπουργός που παρά το γεγονός των «φάουλ» που υπέπεσε, παρέμεινε στη κυβέρνηση, αλλά ένας επαρχιώτης Υπουργός που κατάφερε να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις και να αναδειχτεί με τις δικές του πλάτες.

Πάντως όπως και να έχουν σήμερα τα πράγματα, η πορεία του Σκρέκα σαφώς και δεν τελειώνει εδώ. Είναι ένα πρωτοκλασάτο κυβερνητικό στέλεχος και σύντομα ο Μητσοτάκης θα τον ξαναχρειαστεί στο πλευρό του….