Εκτός Κυπέλλου ο Αστέρας Τρικάλων

mpala mpasket

Εκτός της συνέχειας του 16ου Πανελλήνιου Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ με Καρότσι έμεινε ο Αστέρας Τρικάλων, ο οποίος ηττήθηκε στο Βενετόκλειο το Σάββατο από την πρωταθλήτρια και κυπελλούχο Ελλάδος Δωδεκάνησο Ρόδου με σκορ 49-36.

Η Τρικαλινή ομάδα έπαιξε όλο τον αγώνα χωρίς αλλαγές, αφού για λόγους υγείας ταξίδεψε μόνο με 5 παίκτες. Παρόλα αυτά ήταν αξιόμαχη στο παρκέ και άντεξε μέχρι το τέλος του αγώνα. Απέναντι στη Ροδίτικη αρμάδα, που παρατάχθηκε με 11άδα, οι παίκτες του Γιώργου Χατζή έδειξαν χαρακτήρα, και, αν έλειπαν και τα 5-6 σε βάρος τους φαλτσοσφυρίγματα της διαιτησίας στο α΄ ημίχρονο, ίσως το ταμπλό να έδειχνε μικρότερη διαφορά στο τέλος του αγώνα.

Ο Αστέρας έπαιξε με αμυντικό προσανατολισμό στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. είχε διάρκεια και στο τέταρτο 10λεπτο αξιοποίησε απόλυτα τα λάθη των αντιπάλων και μείωσε τη διαφορά στο σκόρ.

Στα ενσταντανέ του αγώνα, οι Ρόδιοι πρόσφεραν λουλούδια στους Τρικαλινούς, οι οποίοι με τη σειρά τους στο τέλος του αγώνα τα πρόσφεραν στους εκατό περίπου φιλαθλους, που παρακολούθησαν τον αγώνα και χειροκρότησαν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

Η διακύμανση του σκορ ανά 10λεπτο: 17-6, 29-10, 41-17 και 49-36.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γ.Χατζής): Χατζής 17, Ορέστης 2, Μαν’ωλης 4, Τσίπρας και Φιλίππου 13.

.