Έκθεση του συλλόγου Τρικαλινών ζωγράφων στο Κουρσούμ Τζαμί

kakagianni

 

 

 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΩΝ ΖΩΓΡΑΦΩΝ  αναγγέλλει τη μεγάλη  ΕΤΗΣΙΑ  ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ των έργων των μελών του, που θα φιλοξενηθεί στο ΚΟΥΡΣΟΥΜ ΤΖΑΜΙ από 27 Απριλίου  έως 13 Μαΐου 2012.
Η έκθεση αυτή αφιερώνεται και πάλι στους πρωτεργάτες  ζωγράφους  του Συλλόγου μας, σε όσους επανήλθαν και συνεχίζουν μαζί μας, καθώς και στα νέα μέλη μας, μαζί με ένα θερμό καλωσόρισμα και μια ζεστή αγκαλιά από όλα τα μέλη του Συλλόγου μας
Τα εγκαίνια και η έναρξη λειτουργίας της  Έκθεσης είναι στις 27 Απριλίου 2012 ημέρα Παρασκευή στις 7 μμ στο ΚΟΥΡΣΟΥΜ ΤΖΑΜΙ. Την έκθεση θα προλογίσει και θα παρουσιάσει η καλή μας φίλη κ. Λέλα Κατεχάκη – Μπαταγιάννη, πολιτικός επιστήμων – δημοσιογράφος και μέλος του ΟΑΠΚΦΑ «ο Ασκληπιός» υπό την αιγίδα του οποίου τελεί η Έκθεση και γι αυτό  ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς. Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά 10πμ-13μμ και 6μμ – 10μμ
Θα είναι χαρά για όλους μας η επίσκεψη σας στη γιορτή της τέχνης στην πόλη μας, για να απολαύσετε διάφορα ρεύματα και τεχνοτροπίες στη ζωγραφική-γλυπτική-ξυλογλυπτική-μικρογλυπτική-κοσμήματα υψηλής αισθητικής και τέχνης, όλα φτιαγμένα με αγάπη, με μεράκι και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να μιλήσετε με τους δημιουργούς.
Καλούμε λοιπόν όλους και όλες σας, τα σχολεία όλων των βαθμίδων του νομού Τρικάλων καθώς επίσης και τους επισκέπτες στην πόλη μας αλλά και στον νομό, να επισκεφτούν την έκθεση μας στο ΚΟΥΡΣΟΥΜ ΤΖΑΜΙ. Επίσης καλούμε τους ξενοδόχους της περιοχής και παρακαλούμε να γνωστοποιούν την έκθεση μας στους πελάτες τους και να την υποδεικνύουν ως ακόμα μια διέξοδο ψυχαγωγίας στη πόλη των Τρικάλων, καθώς το ΚΟΥΡΣΟΥΜ ΤΖΑΜΙ και ο γύρωθεν αυτού χώρος, έχει ιστορικό ενδιαφέρον, είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και διαθέτει και χώρο αναψυχής.
Σας προσκαλούμε, σας περιμένουμε και σας ευχαριστούμε.
Η οργάνωση και η επιμέλεια της έκθεσης είναι της κύριας Λαμπρινής  Κακλαμάνη – Βλάχου

ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ


ΑΓΑΠΙΟΥ   ΑΘΗΝΑ

ΑΚΡΙΒΟΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΡΙΣΤΙΔΗΣ   ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ

ΓΕΩΡΓΟΛΠΟΥΛΟΥ-ΝΤΕΡΗ ΝΙΝΙΚΑ

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ-ΤΙΓΚΑ  ΝΤΟΡΑ

ΖΙΑΚΑ ΜΑΡΙΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΖΩΖΩ

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΩ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ –ΣΑΛΕΠΗ  ΕΛΕΝΗ

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ-ΒΛΑΧΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ  ΒΙΒΗ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΚΑΝΑΤΑ  ΑΘΗΝΑ

ΚΑΝΙΝΑ ΖΩΗ

ΚΑΝΙΝΑ-ΒΑΚΑ ΤΖΕΝΗ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΚΑΡΑΛΗΣ  ΣΠΥΡΟΣ

ΚΟΛΟΒΟΣ  ΜΑΡΙΟΣ

ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ-ΝΤΑΛΟΥΚΑ ΤΑΣΙΑ

ΜΠΑΛΑΜΩΤΗ –ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ   ΕΥΓΕΝΙΑ

ΜΠΕΛΛΟΥ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΜΠΡΕΛΛΑ-ΝΤΖΕΡΑΜΕ ΜΑΡΙΑ

ΜΠΡΙΖΗ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΝΙΚΟΥ  ΧΡΥΣΑ

ΝΤΑΝΑ  ΡΟΥΛΑ

ΞΟΥΡΗ ΑΘΗΝΑ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  ΑΘΗΝΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ   ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΠΕΤΣΟΓΙΑΝΝΗ-ΤΟΥΡΙΜΠΑΜΠΑ  ΖΩΖΩ

ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ  ΜΗΧΑΛΗΣ

ΤΑΜΠΡΑΤΖΗ  ΕΛΕΝΗ

ΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΧΕΙΛΑ-ΤΣΟΤΣΟΛΑ ΛΙΛΑ

ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ  ΛΕΩΝΙΔΑΣ


ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :   24310 30873-6937378799