Έκθεση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από τα Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.

Με μια πολυσέλιδη καλαίσθητη έκδοση, η εταιρεία Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. των αδελφών Σαράντη παρουσιάζει στο Τρικαλινό κοινό και σε όλη την Ελλάδα, τον απολογισμό της εταιρικής υπευθυνότητας του ομίλου για το 2018.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN, η έκδοση κυκλοφορεί με κεντρικό σύνθημα το «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας να ανθίσει», στην οποία παρουσιάζονται αναλυτικά στοιχεία για την ιστορία του ομίλου που ξεκινάει με τα πρώτα προϊόντα σε ένα μικρό χωριό της Πίνδου στο Περιβόλι Γρεβενών, φτάνοντας στο 1985 με την ίδρυση της «Τυροκομίας Αδελφών Σαράντη», τα ποιοτικά προϊόντα της εταιρείας, αριθμητικά δεδομένα, το προσωπικό, τα οικονομικά στοιχεία, τις επενδύσεις, τις αρχές και τις αξίες, την διεθνή παρουσία και φυσικά το πλούσιο κοινωνικό έργο του ομίλου με άξονες το περιβάλλον, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την ανακύκλωση, αλλά και τον άνθρωπο με εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, ιατρική φροντίδα για όλους, δημιουργία τράπεζας αίματος, στήριξη της οικογένειας και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων κλπ.

Σήμερα στον όμιλο απασχολούνται με πλήρη εργασία 775 εργαζόμενοι, με την μισθοδοσία να ξεπερνά τα 18 εκατ. ευρώ, ενώ τα προϊόντα των Ελληνικών Γαλακτοκομείων ταξιδεύουν στις αγορές 47 χωρών στην Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική, την Αφρική και την Αυστραλία.