Έκοψε την πίτα και βράβευσε αθλητές ο ΑΠΣ Τρικάλων

433221

ΑΠΣ Τρίκαλα: Ετήσιος χορός- βραβεύσεις και κοπή πίτας

Τον ετήσιο χορό, τις βραβεύσεις διακριθέντων αθλητών και την κοπή πίτας πραγματοποίησε το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015, στο Bio+ consept ο ΑΠΣ Τρίκαλα: Ελληνορωμαϊκή πάλη.
Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο των καλών πρακτικών «Παλεύουμε για τα παιδιά μας».
Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης ο πάτερ Ιωάννης και έκοψε την πίτα για το 2015.
Το φλουρί βρήκε ο μικρός αθλητής Σταυράκης Παναγιώτης.
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης βραβεύτηκαν για τις μαθητικές και αγωνιστικές τους διακρίσεις, αλλά και την προσφορά τους στο σύλλογο οι:
Σιούτας Ιωάννης, Κουφοχρήστος Ιωάννης, Τζιώλας Γεώργιος,
Θανασάκης Χρήστος, Παπαβασιλείου Κων/νος, Μιτίου Ιωάννης,
Σακοράφας Ηρακλής, Τσιακάρας Γεώργιος, Μαγκούτης Γεώργιος
Κουφοχρήστος Κων/νος, Καρατσάς Παναγιώτης, Βράκας Κων/νος,
Παπαμιχαήλ Περικλής, Ντίνος Χαράλαμπος, Λίτσιου Ευαγγελία,
Ζαμπραϊλας Φίλιππος, Καφρίτσας Κων/νος, Λάσδα Σοφια, Γεωργούλας Ιωάννης, Κιουσεντερλής Δημήτριος, Πατσιάς Γεώργιος, Τσιακάρα Γεωργία, Λώλης Σωτήριος, Τσιγάρας Βασίλειος.
Τέλος στο τρίτο μέρος της εκδήλωσης ακολούθησε ο χορός.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Περιφερειακός σύμβουλος κος Κολίτσας Απόστολος, μαθητές, γονείς και φίλοι του συλλόγου μας.

23347778

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου με ανακοίνωσή του, απευθύνει ιδιαίτερα συγχαρητήρια στα παιδιά των τμημάτων τόσο για την άψογη εμφάνισή τους όσο και για το γενικότερο ήθος τους, για το οποίο μας κάνουν πραγματικά υπερήφανους. Ταυτόχρονα θερμές ευχαριστίες αξίζουν και στους δασκάλους, Π. Καλόγηρο, Η. Σιούτα και Νίκη Μαμάλα, που έδειξαν στην πράξη το επίπεδο της δουλειάς που επιτελούν στον σύλλογο.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει δικαιωματικά στους γονείς, στους φίλους και στα μέλη του συλλόγου, τα οποία, έμπρακτα, μας στήριξαν και σε αυτήν την εκδήλωση μας.
Τους ευχαριστούμε ολόψυχα για την αμέριστη συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται πλάι μας.

Να είναι σίγουροι πως μέσα από αυτές τους τις στάσεις μας δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη ώστε να πράξουμε το καθήκον μας με ευθύνη, δεδομένου ότι εξακολουθούμε να συνιστάμε ένα θεσμό που παρέχει για τα παιδιά συστηματική εκπαίδευση και συνεπώς συστηματική αγωγή.
Και του χρόνου …!!!

.