Εκοψαν την πίτα οι Σαρακατσάνοι των Τρικάλων

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Τρικάλων ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την παρουσία τους στην κοπή της παραδοσιακής σαρακατσάνικης πίτας που πραγματοποιήθηκε στη Σαρακατσάνικη γωνιά στις 7/1.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Τρικάλων κ. Σκρέκα, ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Γουλας, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Χρήστος Γακόπουλος και ο κ. Απόστολος Κολίτσας, η Πρόεδρος του τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Τρικάλων κ. Νικολέτα Μπρουζούκη, ο Αντιπρόεδρος του δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Δημήτριος Πουλιανίτης, ο πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Χρήστος Μπλουγούρας, η δημοτική σύμβουλος του δήμου Καλαμπάκας κ. Λίλα Μπαντέκα Νάνη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Καρδίτσας κ. Μπασογιάννη, ο πρόεδρος της τοπικης ΙΡΑ Τρικαλων κ.  Μπεγας Αχιλλέας, η υπεύθυνη και ειδικός σύμβουλος για θέματα πολιτισμού της Περιφερειακής ενότητας Τρικάλων κ. Ευαγγελία Μπουντούρη καθως και ο εκπρόσωπος της ΣΜΥ κ. Αχιλλέας Γρηγορίου.

Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα μικρό παραδοσιακό φλάμπουρα, ήταν ο μικρός μας φίλος Αθανάσιος Αλεξίου.

Ευχαριστούμε ολες τις κυρίες του Συλλόγου μας για τα υπέροχα εδέσματα που ετοίμασαν και απολαύσαμε.

Τέλος ευχαριστούμε όλα τα τοπικά  μέσα που προέβαλλαν και κάλυψαν την εκδήλωσή μας.
Με τιμη το Δ.Σ