Εκλογικό αποτέλεσμα στα Τρίκαλα: Πανηγύρια στη ΝΔ, κατήφεια στο ΣΥΡΙΖΑ, ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ

Με διαφορετικά συναισθήματα υποδέχθηκαν το εκλογικό αποτέλεσμα τα επιτελεία των κομμάτων στα Τρίκαλα.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, στη τοπική Νέα Δημοκρατία μετά το κλείσιμο της κάλπης και την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων, επικράτησε πανηγυρικό κλίμα και χαμόγελα για τη μεγάλη νίκη, που όμως σε καμιά περίπτωση δεν θύμιζαν πανηγυρισμούς προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων.

Τα τοπικά «γαλάζια» στελέχη βρίσκονταν στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, αλλά και στα γραφεία της ΔΕΕΠ όπου δέχονταν τα αποτελέσματα από τους εκλογικούς αντιπροσώπους.

Στον αντίποδα των συναισθημάτων ήταν στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Από νωρίς είχαν δει να έρχεται η βαριά ήττα με 20 ποσοστιαίες μονάδες και λίγο μετά τα πρώτα ΕΧΙΤ POLL το εκλογικό περίπτερο στην Ασκληπιού έκλεισε, ενώ στο άλλο εκλογικό κέντρο επί της οδού 28Ης Οκτωβρίου, λιγοστά ήταν τα μέλη που βρισκόταν εκεί, με εμφανή τα συναισθήματα κατήφειας και απογοήτευσης.

Στο εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, μάλλον το εκλογικό αποτέλεσμα ικανοποίησε τα τοπικά στελέχη που βλέπουν το κόμμα με διψήφιο ποσοστό και την εξασφάλιση έδρας στα Τρίκαλα.