Εκλογή συνέδρων του «Κινήματος Αλλαγής». Που ψηφίζουν οι τρικαλινοί

Την Προσεχή Κυριακή 11 Μαρτίου, πρόκειται να διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη των μελών που θα μετάσχουν στο ιδρυτικό συνέδριο του «Κινήματος Αλλαγής» , του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 16-18 Μαρτίου στην Αθήνα.

Στα Τρίκαλα θα στηθούν κάλπες στο Πνευματικό Κέντρο, ενώ στα υπόλοιπους Δήμους του νομού θα υπάρχουν κάλπες στα παρακάτω σημεία: Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας (για την περιοχή της Καλαμπάκας), Δημαρχείο Πύλης (για την περιοχή της Πύλης) και πρατήριο Τζιμούλη (για την περιοχή της Φαρκαδόνας).

Στα Τρίκαλα εκλέγονται 18 σύνεδροι, σε σύνολο 29 υποψηφιοτήτων, στην Καλαμπάκα εκλέγονται 4 σύνεδροι, όσες είναι και οι υποψηφιότητες, στην Πύλη εκλέγονται 4 ενώ είναι 6 υποψήφιοι και τέλος στην Φαρκαδόνα εκλέγονται 3 επί συνόλου 5 υποψηφίων.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 8 το πρωί και θα κλείσουν στις 8 το βράδυ.Δικαίωμα ψήφου έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη που περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα και τις πόλεις του εξωτερικού, με τις ίδιες συνθήκες διαφάνειας και αξιοπιστίας που έγιναν οι εκλογές για τον επικεφαλής του «Κινήματος Αλλαγής».