«Έκλεισε» την Ασκληπιού ο Παπανδρέου σε μια μαζική συγκέντρωση πολιτικών του φίλων στα Τρίκαλα (Φωτό+βίντεο)

Μια απλή και ολιγομελής συγκέντρωση του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου το απόγευμα της Κυριακής στο BarRestaurantFrame της Ασκληπιού, μετατράπηκε τελικά σε μια μαζική συγκέντρωση από δεκάδες φίλους και υποστηρικτές του για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής, στις εσωκομματικές εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr,  έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους δεκάδες πολιτικούς του φίλους, που όχι μόνο κατέκλυσαν το Frame αλλά «έκλεισαν» κιόλας με την παρουσία τους τον πεζόδρομο της Ασκληπιού.

Ο πρώην Πρωθυπουργός χαρούμενος και ευδιάθετος συνάντησε παλιούς του γνώριμους, συνομίλησε μαζί τους, χαιρέτησε πολύ κόσμο και δέχθηκε υπομονετικά να φωτογραφηθεί μαζί τους. Λίγο αργότερα έκανε και ένα «πέρασμα» από την Ασκληπιού, χαιρετώντας τους θαμώνες που ήταν καθισμένοι στις καφετέριες.

Στις δηλώσεις που έκανε προς τα τοπικά ΜΜΕ έδωσε το «στίγμα» της επόμενης μέρας στην ευρύτερη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη, ενώ υπογράμμισε πως το ΠΑΣΟΚ όταν ξαναγίνει κυβέρνηση με τον ίδιο στην αρχηγία, θα αποκαταστήσει το κοινωνικό κράτος, την κοινωνική δικαιοσύνη, την αξιοκρατία και τη μέριμνα στους πιο αδύνατους, αρχές και αξίες που σήμερα είναι εξαφανισμένες με την διακυβέρνηση της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία.

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου στο βίντεο που ακολουθεί: