Έκκληση των Ενεργών Πολιτών Λάρισας για βοήθεια στους πυρόπληκτους

Με αγωνία και δέος παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες τη λαίλαπα της φωτιάς να κατακαίει πολλές περιοχές της πατρίδας μας!
Χιλιάδες συμπολίτες μας ξεσπιτώνονται, βλέπουν τις περιουσίες τους και τους κόπους μιας ζωής να χάνονται σε μια στιγμή, χάνουν τις σοδειές τους, και ζουν μέσα στην απελπισία και την απόγνωση.
Εμείς, οι ενεργοί συμπολίτες τους, μπορούμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά, και πέρα από την ηθική συμπαράσταση που είναι δεδομένη!
Μπορούμε να βοηθήσουμε προσφέροντας κάτι από το υστέρημά μας, που θα ανακουφίσει τους πληγέντες τις πρώτες δύσκολες μέρες…
Για το λόγο αυτό, οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας πάντα έτοιμοι να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, καλούν όλα τα μέλη και τους φίλους τους, καθώς και όλους τους πολίτες της Λάρισας, να βοηθήσουν για να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης, για να σταλούν στις πυρόπληκτες περιοχές.
Η Στέγη Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ.  (Λ. Κατσώνη 37, τηλ. 2413011972)
θα είναι ανοιχτή από την Τρίτη 10/8 έως και την Παρασκευή 20/8 από τις 10:00-12:00 το πρωί και 18:00-20:00 το απόγευμα,κάθε μέρα εκτός Σαββάτου και Κυριακής, και θα δέχεται τις προσφορές των συμπολιτών μας.Θα χρειαστούν:

  • Νερά
  • Τρόφιμα μακράς διάρκειας
  • Είδη προσωπικής υγιεινής

Κάθε προσφορά μικρή ή μεγάλη είναι σημαντική, καθώς θα ανακουφίσει ανθρώπους που την έχουν απόλυτη ανάγκη!
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ!