Εκδηλώσεις της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Tρικάλων

per2_1

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή 27 Απρίλη στην Κρήνη Τρικάλων προεκλογική εκδήλωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Ομιλητές ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος Φάνης Γενηκοσμίου και υπ. βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Λάρισας και ο Θανάσης Τρύπας, υπ. βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων. Την εκδήλωση παρακολούθησαν 60 με 70 κάτοικοι της περιοχής.

Αποσπάσματα των ομιλιών αποτελούν τα παρακάτω:

Δεν θα τους αφήσουμε να φορτώσουν στις πλάτες μας τη μαζική ανεργία, τη φτώχεια, τις απολύσεις, την υπονόμευση των δημοκρατικών ελευθεριών, το ψέμα ότι τάχα για όλα φταίνε οι μετανάστες.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι σταθερή στην επιλογή της ενωτικής δράσης μέσα στο κίνημα. Προτείνει ένα Αγωνιστικό Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής της επίθεσης που με το αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα μπορεί να διαμορφώσει την εναλλακτική λύση απέναντι στο σάπιο σύστημα τους. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ,  η αντίσταση με στόχο την  απλή επιβίωση, δένεται άρρηκτα με την επανάσταση,  τη δημιουργία και την  ελευθερία.
Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. καλεί σε αγώνα για μια άλλη κοινωνική και πολιτική πορεία, με τον πλούτο και την εξουσία στα χέρια των εργαζομένων και άρα της κοινωνικής πλειοψηφίας. Με αυτό το πλαίσιο στόχων ζητά αποφασιστικά τη λαϊκή ψήφο!

Την Δευτέρα 30 Απρίλη στις 8:30μ.μ. στον πεζόδρομο της Ασκληπιού στο ύψος του ξενοδοχείου Αχίλλειον, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με ομιλητή τον Βασίλη Μηνακάκη.

 

Γραφείο Τύπου ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων