Εκδήλωση στα Τρίκαλα για τον κορονοϊό

Σημαντικές προσωπικότητες συμμετέχουν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 στις 8.30 το βράδυ, στον ανοικτό χώρο του ξενοδοχείου «Αετών Μέλαθρον» των Τρικάλων, η οποία είναι αφιερωμένη στις συνέπειες και στις διδαχές της πρόσφατης Υγειονομικής κρίσης.

Ο Σύλλογος «Οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων» παίρνει την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσει μία σημαντική επιστημονική εκδήλωση που αφορά στον κορονοϊό και τις επιπτώσεις του στην Υγεία, σωματική και ψυχική, αλλά και στην καθημερινότητά μας.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να καταγραφεί αναλυτικά το αποτύπωμα της πρόσφατης κρίσης, πώς αντιδρούμε και πώς μπορούμε να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα διαμέσου της διατροφής και να διατηρήσουμε τη σωματική και ψυχική μας Υγεία.

Στην επιστημονική εκδήλωση βασικός ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρώην Πρύτανης, Κώστας Γουργουλιάνης, που θα μας μεταφέρει την πρόσφατη προσωπική του εμπειρία από Νοσοκομείο Αναφοράς του Ιού (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας). Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν επίσης διακεκριμένοι επιστήμονες και καθηγητές Πανεπιστημίου.
Ο Αλέξης Κωστάλας θα παρουσιάσει και θα συντονίσει την μοναδική αυτή επιστημονική εκδήλωση.

Με την πρώτη αυτή θερινή εκδήλωση την περίοδο του κορονοϊού υπηρετούνται οι στόχοι του Συλλόγου και αναδεικνύεται ο σημαντικός ρόλος του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων» στην έγκυρη ενημέρωση των πολιτών για θέματα υγείας και ιδιαίτερα των Χρονίως Πασχόντων.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων» και τέως διοικητής του Θεραπευτηρίου Νίκος Ευθυμιάδης, το Δ.Σ. , τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου καλούν τους φορείς και τους πολίτες, να τιμήσουν με την παρουσία τους τη μοναδική αυτή εκδήλωση στον εξωτερικό χώρο του «Αετών Μέλαθρον» την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2019 στις 8.30 το βράδυ.