Η σχολική μας μονάδα φόρεσε τα γιορτινά της ,άνοιξε την πόρτα της χαράς και της ξεγνοιασιάς την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 20:00 μ.μ.! Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τα παιδιά της ΣΤ τάξης που επιμελήθηκαν οι υπεύθυνοι εκπ/κοί των τμημάτων σε συνεργασία με τη θεατρολόγο και τον εκπαιδευτικό της Πληροφορικής.
Χορός και τραγούδι με τη συμμετοχή των μαθητών /τριών όλων των τάξεων υπό την καθοδήγηση των εκπ/κών της Φυσικής Αγωγής και της μουσικού συνοδευόμενη από ένα ιδιαίτερο μουσικό σχήμα – κλαρίνο, σαντούρι, μπουζούκι, πιάνο, κρουστά-και με τη συνεργασία όλων των εκπαιδευτικών.
“Το Αλφαβητάρι της Εφηβείας”, μουσικό σεργιάνι στην Ελλάδα και αφηγήσεις μύθων και θρύλων! Ακολούθησε η εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με εκπλήξεις, δωράκια, φαγοπότι και χορό!!Μια ιδιαίτερη ,ψυχαγωγική βραδιά για ιδιαίτερους αποδέκτες! Ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία λαμβάνοντας τα μηνύματα της εποχής και αλληλεπιδρώντας θετικά με εξωτερικούς παράγοντες και φορείς αναβαθμίζοντας τον ρόλο και την ποιότητα της εκπαίδευσης. Ένα σχολείο που ανάβει ψυχές και εμπνέει τους μαθητές γιατί τα λουλούδια για ν’ ανθίσουν θέλουν πότισμα!
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δ/ντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Τρικάλης Χρήστος, ο Προϊστάμενος του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ κ. Σπαθής Απόστολος και το Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ κ. Τσιάκαλος Γεώργιος! Ο Σύλλογος Διδασκόντων απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι έμπρακτα υπήρξαν αρωγοί και υποστηρικτές στο έργο τους καθόλη τη διδακτική χρόνια! Καλοτάξιδο καλοκαίρι!
Από τη Δ/νση του Σχολείου