Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Τρικάλων συνδιοργανώνει με τις Σχολικές Συμβούλους Φιλολόγων Ν. Τρικάλων και την Φιλολογική, Ιστορική, Αρχαιολογική, Λαογραφική Εταιρεία Θεσσαλίας (Φ.Ι.Α.Λ.Ε.Θ.) φιλολογική εκδήλωση με θέμα «“Ο ύπνος των Γενναίων” του Οδυσσέα Ελύτη: Το πολιτικό εκτόπισμα του ποιητικού οράματος».
Εισηγητής θα είναι ο κ. Θωμάς Μπεχλιβάνης, Διδάκτωρ Φιλολογίας – Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων – Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Μαΐου 2012, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Κέντρου Ιστορίας και Πολιτισμού της Εταιρείας Κλιάφα (Τρίκαλα) και απευθύνεται όχι μόνο στους φιλολόγους, αλλά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς και το ευρύ κοινό.
.