Εκδήλωση για την Ελληνοαλβανική, επιχειρηματική, συνεργασία στα Τρίκαλα

 

ellada-albania

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκδήλωση με θέμα «Επιχειρηματικές ευκαιρίες –συνεργασίες με την Αλβανία»  διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο 6 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων (οδός Γαριβάλδη 8) η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο πρωτοβουλιών της Ομοσπονδίας για την στήριξη της εξωστρέφειας των Θεσσαλικών επιχειρήσεων και στο πλαίσιο προώθησης των διεθνών δραστηριοτήτων της. Διοργανώνεται δε με στόχο την εξειδικευμένη ενημέρωση της Θεσσαλικής Επιχειρηματικής κοινότητας για τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που ανακύπτουν στις ξένες αγορές.

Οι επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη γείτονα χώρα είναι πολλές, ενώ οι δυο Κυβερνήσεις στηρίζουν εμπράκτως τη συνεργασία των δυο χωρών.

Τις προοπτικές συνεργασίας που υπάρχουν θα αναπτύξουν στην εκδήλωση των Τρικάλων ο  Αλβανός Πρεσβευτής κ. Dashnor Dervishi, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, ανάπτυξης και Ενέργειας της Αλβανίας κ. Meritan Alibari, η Επικεφαλής του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) της Ελληνικής Πρεσβείας στα Τίρανα κα Πασσάδη Χρυσάνθη και ο γραμματέας της Διεύθυνσης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης  (Β8) του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Πετρόπουλος Δημήτριος.

 

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας απαριθμώντας  21 Εμπορικούς Συλλόγους στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με  12.000 εγγεγραμμένες εμπορικές επιχειρήσεις θεωρεί πως οι υφιστάμενες επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών μπορούν να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλους τους επιχειρηματίες, εμπόρους και επαγγελματίες που θέλουν να ενημερωθούν για τις εμπορικές δραστηριότητες Ελλάδος- Αλβανίας.

 

 

.