Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον δήμο Τρικκαίων από Σωτήρη Μπλέτσα και Στέφανο Μπουλογεωργο

Τη επιθυμία τους να ηγηθούν συνδυασμού στο Δήμο Τρικκαίων, εξέφρασαν με αίτηση που κατέθεσαν στα αρμόδια κομματικά όργανα του τοπικού ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο υποψήφιος Βουλευτής και γνωστός αρχιτέκτονας κ. Σωτήρης Μπλέτσας και ο καθηγητής Φυσικής και Πληροφορικής Α.Π.Θ. Στέφανος Μπουλογεώργος
 
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
 
ΔΗΛΩΣΗ ΣΩΤΗΡΗ ΜΠΛΕΤΣΑ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
 
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ. 
Αγαπητοί φίλοι, μετά την διπλή μάχη των εθνικών εκλογών, μια νέα σημαντική αναμέτρηση αναμένει το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ και εν γένει τη δημοκρατική παράταξη, η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών με κορυφαία αναμέτρηση του Νομού μας, τη διεκδίκηση του Δήμου ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ! 
Έχοντας μεγαλώσει στο Γαρδίκι και το Γραμματικό, τους Σοφάδες και αποφοιτήσει από το 2ο Γυμνάσιο Αρρένων Τρικάλων, κι έχοντας οργώσει κάθε σπιθαμή του Νομού μας τον τελευταίο χρόνο, αλλά και με μακρά και διεθνή εμπειρία συνεργιών και επαγγελματικών συνεργασιών με Δήμους όλης της χώρας αλλά και της Ευρώπης, μια νέα πρόκληση τριγυρνά στο μυαλό μου, μετά από πολλές και θερμές παροτρύνσεις συντρόφων και φίλων, η διεκδίκηση του Δήμου Τρικκαίων.
Με διεθνές όραμα και σχέδιο.
Με αποσκευές ήθους, εμπειρίας, γνώσης και κατάρτισης.
                                             Με ώθηση την αγάπη των φίλων και των συντρόφων.
                                             Με όπλο τη συναίνεση των συμπολιτών μου.
                                             Δηλώνω παρών και σε αυτή τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών
                                             ως υποψήφιος Δήμαρχος Τρικάλων και ζητώ τη συστράτευση και τη                                                       συμμετοχή σας.
                                                         
Γιατί τα Τρίκαλα τώρα μπορούν ακόμα καλύτερα!
 
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ
 
 
Δήλωση Υποψηφιότητας για Δήμαρχος Τρικκαίων..
Τρίκαλα 7/7/2023.
Με αίσθημα ευθύνης και με ανταπόκριση στους συμπολίτες μας στην εκδήλωση που έγινε στο νέο Μουσείο Τρικάλων υπέβαλα υποψηφιότητα επικεφαλής συνδυασμού για Δήμαρχος Τρικκαίων.
Ήδη έχω έρθει σε επαφή με πολίτες που έχουν εμπειρία καθώς επίσης με νέους επιστήμονες και ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας συμπολίτες με πλούσια βιογραφικά και θέληση για προσφορά για την πόλη των Τρικάλων για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου…
Η πορεία μου είναι γνωστή στους συμπολίτες μου καθώς ασχολήθηκα ενεργά με την παιδεία τον πολιτισμό το περιβάλλον… αναπτύσσοντας πλούσια συνδικαλιστική δράση ήδη από την φοιτητική μου ζωή .
Άρθρα μου δημοσιεύθηκαν στον τύπο σε τοπικό επίπεδο σε πανελλήνιο επίπεδο και σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και σε sites του εξωτερικού..
Εργασίες μου έχουν παρουσιαστεί στο Μουσείο Τσιτσάνη στο Δημαρχείο Τρικάλων με θέματα για την πανεπιστημιακή σχολή Τεφαα Τρικάλων. Για το Βαρούσι, τα Μανάβικα, Τον Μύλο των Ξωτικών με ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση σε παγκόσμιο επίπεδο με μεγάλη ανταπόκριση..
Το τρίπτυχο είναι
1 .Διαφάνεια
2. Αξιοκρατία
3 . Αλληλεγγύη
Με τόλμη με όραμα και γνώση των θεμάτων για την πόλη των ονείρων μας.
Γιατί τα Τρίκαλα αξίζουν να είναι:
1 . Σύγχρονη πόλη
2. Όμορφη πόλη
3.Πόλη με ανθρώπινο πρόσωπο.
 
Στέφανος Μπουλογεώργος
Καθηγητής Φυσικής και Πληροφορικής Α.Π.Θ.
Μεταπτυχιακό στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών..