Εκατοντάδες επισκέψεις και τηλέφωνα στο Νίκο Σακκά για την ανάληψη της δημαρχίας

Χαμός έγινε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Νίκου Σακκά στο Δημαρχείο, από εκατοντάδες πολίτες που τον επισκέπτονταν για να τους εκφράσουν τις θερμές τους ευχές για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Δήμαρχος Τρικκαίων.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, ο Νίκος Σακκάς δεν σταμάτησε στιγμή να ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη προς το πρόσωπο του, τονίζοντας πως θα εργαστεί με σθένος για τον δήμο, αλλά και θα παραμένει πάντα ο ίδιος, απλός και προσιτός με όλους, όπως τον ξέρουν τόσα χρόνια τώρα οι φίλοι και οι συμπολίτες του.

Παράλληλα ο νέος Δήμαρχος Τρικκαίων, που πέτυχε μια πανηγυρική εκλογή με συντριπτικό ποσοστό, απαντούσε στα εκατοντάδες τηλεφωνήματα που δέχονταν από τον απλό κόσμο, που βλέπει πολλά στο πρόσωπο του και προσδοκά από αυτόν, για την επόμενη μέρα στο δήμο Τρικκαίων.

Τις επόμενες ημέρες ο Νίκος Σακκάς θα αναλάβει και τυπικά τα καθήκοντα του ως Δήμαρχος Τρικκαίων και φυσικά θα μετακομίσει στο γραφείο του Δημάρχου, δίπλα ακριβώς από αυτό που χρησιμοποιούσε ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας.