Έκαναν σεξ στο μπαλκόνι και έπεσαν – ο άντρας χαροπαλεύει

Ένας τριαντάχρονος Βρετανός και η εικοσιοκτάχρονη Καναδέζα φίλη του έπεσαν από μπαλκόνι ξενοδοχείου στη νότια Γαλλία όταν το πάθος… τους παρέσυρε

Ένας Βρετανός παραθεριστής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Νίκαιας μετά από πτώση από ύψος 4 μέτρων στο θέρετρο Le Cannet της νότιας Γαλλίας. Το περιστατικό συνέβη στις 12:30 το μεσημέρι όταν οι δύο εραστές αποφάσισαν ότι το μπαλκόνι του ξενοδοχείου ήταν το κατάλληλο μέρος για ερωτικές περιπτύξεις. Όμως, το πάθος τους παρέσυρε και χωρίς να το καταλάβουν έχασαν την ισορροπία τους και βρέθηκαν στο έδαφος. Οι γείτονες κάλεσα το ασθενοφόρο και οι δύο εραστές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείου, όπου ο άνδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ η γυναίκα φέρει τραύματα όμως η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σταθερή.

Το περιστατικό είναι πρωτοφανές για τη συγκεκριμένη περιοχή η οποία συγκεντρώνει επισκέπτες «υψηλού επιπέδου» -οι πτώσεις από μπαλόνια Βρετανών τουριστών αποτελούν σύνηθες φαινόμενο σε πολλά θέρετρα της Ισπανίας, κυρίως μετά από κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών.

newpost.gr