Είτε με ποδήλατο, είτε με πατίνι η Βασιλένα πάλι θα τρέχει…

Νέα ήθη σε πολλά πράγματα είναι αλήθεια, ότι έχει φέρει εδώ και χρόνια με την εμφάνιση της στην αυτοδιοίκηση η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Τρικκαίων Βασιλένα Μητσιάδη.

Καταρχήν μια καινοτομία της έχει να κάνει σίγουρα με το dresscodeτων κυριών που ασχολούνται με τα κοινά και ότι αυτό κρύβει από πίσω του. Γιατί σπάνια θα δει κάποιος την Αντιδήμαρχο ντυμένη με την κλασσική ενδυμασία (π.χ. ταγιέρ, γόβες κλπ.), όπως συνηθίζουν να κάνουν οι περισσότερες από τις κυρίες που βρίσκονται σε αντίστοιχες θέσεις. Αντίθετα η Βασιλένα ακολουθεί τους δικούς της νόμους στη μόδα και χωρίς να είναι ποτέ κακοντυμένη, επιλέγει ένα δικό της dresscode, το οποίο όχι μόνο το υπηρετεί πιστά, αλλά μπορεί και το υποστηρίζει κιόλας.

Θα την δούμε πολλές φορές με αθλητική ενδυμασία, με φόρμες, με κράνος κ.α., πότε να κυκλοφορεί με ποδήλατο (στην πόλη του ποδηλάτου άλλωστε τι άλλο να ζητήσεις) και πότε με το πατίνι της, να τρέχει να καλύπτει τις αποστάσεις για να καταφέρει να βρίσκεται παντού. Βέβαια το μόνο σίγουρο είναι πως είτε με ποδήλατο, είτε με πατίνι η Βασιλένα πάλι θα τρέχει…

Μοντέρνα, πρωτοπόρα, αντισυμβατική, δραστήρια και κυρίως αποτελεσματική σε ότι καλείται να φέρει σε πέρας. Και βέβαια πάνω απ΄όλα αθόρυβη σε ότι κι αν κάνει, γεγονός που σήμερα όλο και πιο σπάνια το συναντάς.

Ένα νέο αστέρι έχει γεννηθεί ήδη στην αυτοδιοίκηση. Τώρα για το αν αυτό το αστέρι ανατείλει μια άλλη «διάσταση» στην κεντρική πολιτική σκηνή, ο χρόνος θα το δείξει περίτρανα!