Ειλημμένη η απόφαση του Σωτήρη Παπαχρήστου να διεκδικήσει τον Δήμο Μετεώρων

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, θα χαρακτηρίζαμε το κλίμα που διαμορφώνεται ήδη στο δήμο Μετεώρων, με τις πολλές υποψηφιότητες για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, που «σκάνε» κυρίως από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας και την κεντροαριστερά.

Έτσι λοιπόν μετά τις υποψηφιότητες (που έχουν ήδη ανακοινωθεί), του Θοδωρή Αλέκου, του Λευτέρη Αβραμόπουλου, του Γιάννη Μπουτίνα και κάποιες ακόμα που προς το παρόν βρίσκονται στο στάδιο των συζητήσεων και διεργασιών, σίγουρα θα πρέπει να θεωρείται και αυτή του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβούλου Μετεώρων και νυν ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Σωτήρη Παπαχρήστου.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο trikalaIN.gr, αυτή του η απόφαση που πλέον είναι ειλημμένη, πάρθηκε κατόπιν ωρίμου σκέψης και παροτρύνσεων από πολιτικούς του φίλους, που του ζητάνε να βγει δυναμικά μπροστά για το καλό του δήμου κα της περιοχής.

Ήδη ο Σωτήρης Παπαχρήστος βρίσκεται σχεδόν καθημερινά σε επαφές και συζητήσεις με πολίτες, ενώ όλο το καλοκαίρι δεν έπαψε στιγμή να επισκέπτες τα χωριά και να συναντά τους κατοίκους, καταγράφοντας προβλήματα και αιτήματα.

«Φουντώνει» από τώρα το πολιτικό σκηνικό στο Δήμο Μετεώρων και ας έχουμε σχεδόν δύο χρόνια ακόμα μπροστά μας μέχρι τις εκλογές, με τη συνέχεια να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!